Vinylhandskar som hjälper dig

Det finns många användningsområden för vinylhandskar, det vanligaste idag är kanske vid matlagning. När man hanterar kött och frukt och grönt, och andra saker du måste skära upp, så kan det vara en bra idé att ha på sig ett par vinylhandskar som skyddar maten från bakterier från dina händer. Det som många glömmer är däremot att dina vinylhandskar är där för att skydda maten, och inte dina händer, och måste därför bytas lika ofta som du annars skulle ha tvättat händerna. Du bör inte gå från att hantera kött till att hantera kyckling eller grönsaker utan att ha bytt ut dina vinylhandskar, istället för att tvätta händerna. Detta är effektivt när du har gjort illa dig och har plåster eller bandage på händerna eller runt där. Detta är ställen där bakterier ofta samlas och ifall de kommer i kontakt med maten kan det betyda sjukdom för den person som äter den. Men ifall du har vinylhandskar på dig undviker du detta helt och hållet. Vilket i sig kan göra att du kanske får behålla jobbet och din restaurang inte blir anmälda för att någon fått matförgiftning av er. Det finns värre saker att spendera sina pengar på.