Häftapparater, något du använder varje dag

häftapparaterDet är lätt att glömma bort småsakerna i livet, så som häftapparater, när man ska flytta hemifrån. Man tänker att man inte använder den så hemskt ofta så man behöver ju inte lägga dom pengarna på den just nu, dom kommer bättre till pass någon annan gång, till något annat. Kanske till mat. Men så kommer den där tredje eller fjärde gången du skulle behövt ha häftapparater hemma, och du måste gå till affären och köpa en lik förbannat. Och självklart förbannar du dig själv hela vägen som inte köpt den tidigare, när du hade pengar. För visst är det så att det alltid infinner sig när man har som minst pengar som man behöver alla de små sakerna som man skjutit på att köpa, så som häftapparater och mindre saxar. Men självklart kan man inte köpa allting på en gång heller. De stora sakerna som man behöver, kastruller, möbler och sånt går ju före häftapparater och papper. Men någon gång kommer du behöva det och då kommer du undra varför du inte köpte det när det var rea sist eller när du hade som mest pengar, för det är ju bara en småsak som inte kostar himla mycket.